Šta zaista pružamo?

Ofset štampa

Ofset štampa se koristi za štampu na papiru i polukartonu (papir veće gramaže). Najčešće su to u pitanju plakati, flajeri, vizit karte, brošure i slično. Ofset štampa je štampa visoke rezolucije i namenjena je štampanju većih serija.

Sito štampa

Sito štampa je tehnika kojom je moguće ostvariti otisak na gotovo svim predmetima sa ravnom površinom. Pogodna je za štampu na plastici, drvetu, keramici i sličnim podlogama raznih oblika i namena. 

Laserska obrada

U lasersku obradu spada sečenje i graviranje igračaka, umetničkih dela, rukotvorine, suvenira, ukrasa za Božić, poklona, arhitektonskh modela i slično. Laseri mogu obrađivati raznovrsne tipove kako bi se kreirao izgled koji Vam se dopada.

Tampon štampa

Tampon štampa je izuzetno fleksibilna tehnika štampanja visoke rezolucije po pitanju oblika podloge. Najčešće se koristi za štampu na zakrivljenim površinama kao što su olovke, šolje, obuća i slično. 

Sečenje na kateru

Na kateru sečemo samolepljive vinil folije i vršimo izradu raznih vrsta informativnih i reklamnih natpisa, znakova, oznaka, logotipa i slično. 

Niste našli uslugu koja vam treba?

NAZOVITE NAS

za više informacija

i možda možemo da Vam pomognemo..

Zatvori